ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Μέσω e-mail η αναστολή των συμβάσεων στον Παναθηναϊκό

Σε αναστολή συμβάσεων των υπαλλήλων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τις 18 Μαρτίου προχώρησε σήμερα (Δευτέρα) το «τριφύλλι» τη Δευτέρα. Η διοίκηση των «πράσινων» έστειλε προσωπικά e-mail σε όλους τους εργαζόμενους σύμφωνα με το οποίο θα πραγματοποιηθεί αναστολή των συμβάσεων προκειμένου οι εργαζόμενοι να έχουν το δικαίωμα να λάβουν το ποσό των 800 ευρώ..
από το κράτος, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις.
Ταυτόχρονα, με τη συγκεκριμένη κίνηση ο Παναθηναϊκός εξασφαλίζει το τρίμηνο «πάγωμα» των δόσεων προς την εφορία.
Το e-mail ανέφερε τα εξής: «Με το παρόν email σε ενημερώνουμε ότι από τις 18/03/2020 η σύμβαση εργασίας σου με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τίθεται σε αναστολή, κατόπιν της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ αναστολής λειτουργίας της εταιρείας μας, βάσει των κυβερνητικών μέτρων για την προστασία του πληθυσμού από τον Covid-19.
Παρακαλείσαι να υποβάλεις αίτηση/υπεύθυνη δήλωση μέσω της ιστοσελίδας https://supportemployees.yeka.gr/ και εισάγοντας τους κωδικούς taxis (δεν λειτουργεί ακόμα- θα ανοίξει από 01/04/2020) εντός του χρονικού διαστήματος από 1/4/2020- 10/42020 ως ακολούθως για να μπορέσεις να λάβεις την οικονομική ενίσχυση των € 800,00»
.

Κώστας Μανωλιουδάκης / EφΣυν