ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

24Media: Ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Μάρτιο για το News 24/7

Το News247.gr, το ειδησεογραφικό brand της 24MEDIA κατέγραψε νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας για τον μήνα Μάρτιο με αύξηση 48% σε σχέση με τον προηγούμενο καλύτερό του μήνα, ενω 5.000.000 νέοι users το επέλεξαν για την ενημέρωσή τους. Αυτο αναφέρει δελτίο Τύπου της 24Media που επισημαίνει:
«Η έγκυρη, ψύχραιμη ματιά αλλά και η αμεσότητα του News 24/7 με.. συνεχή ροή ειδήσεων από την απαρχή της πανδημίας του κορονοϊού κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού, το οποίο για άλλη μια φορά το εμπιστεύτηκε για την ενημέρωσή του.
Συγκεκριμένα, ο Μάρτιος αποτέλεσε μήνα ρεκόρ για το News 24/7 σε επισκεψιμότητα, με 8.683.672 unique users, 74.560.536 pageviews και 35.870.666 συνολικές επισκέψεις, ενώ σε σχέση με τον μηνιαίο μέσο όρο του έτους η άνοδος άγγιξε το 106.44%.
To News 24/7 ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του κοινού για υπεύθυνη, σφαιρική ενημέρωση, παρέχει λεπτό προς λεπτό συνεχή κάλυψη για ό,τι αφορά τον κορονοϊό μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του. Παράλληλα, στη κεντρική σελίδα του site υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο widget με όλη την σχετική ειδησεογραφία αλλά και διαδραστικό χάρτη με όλα τα στοιχεία για τα κρούσματα και τα θύματα, ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς.
Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα, το News 24/7 θεώρησε επιπλέον επιτακτική την ανάγκη να δημιουργήσει μια νέα ενότητα, αναζητώντας κάθε θετική και αισιόδοξη είδηση από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ενότητα GoodNews247 δίνει “φωνή” σε ειδήσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην ψυχολογία των πολιτών, που πέρα από την πραγματική απειλή του κορονοϊού έχουν να αντιμετωπίσουν και την απειλή της τρομολαγνείας και της παραπληροφόρησης.
Το News 24/7 συνεχίζει να παρέχει αξιόπιστη, άμεση και ποιοτική ειδησεογραφία, ενημερώνοντας το κοινό του σφαιρικά και με ψύχραιμη ματιά, θέλοντας να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η ανθρωπότητα».