ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Απαγορεύουν τις δηλώσεις γιατρών στα ΜΜΕ!

«Με τακτική ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ περνάνε φίμωτρο -- προφανώς με εντολή του Υπουργείου Υγείας -- σε γιατρους και νοσηλευτές. Για να μη μάθει κανείς τι πραγματικά γίνεται με τον κορονοΙό στα νοσοκομεία. Για να μη γίνει γνωστό με ποιες -συχνά απαράδεκτες- συνθήκες κάνουν το καθήκον τους αυτοί οι ήρωες -ανδρες και γυναίκες».
Τα παραπάνω γράφει -μεταξύ άλλων- στο fb o πρωην υπουργός..
Επικρατείας και κυβερνητικός εκπροσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή έγγραφο του Λαικού Νοσοκομείου που όπως λέει έφτασε στα χέρια του και στο οποίο αναφέρεται πως απαγορεύεται σε οποιονδήποτε εργαζόμενο να προβαίνει σε δηλώσεις προφορικές ή γραπτές στα ΜΜΕ σχετικά με τον κορονωϊό.
Αναλυτικά η ανάρτηση Αντώναρου στο fb:
Εφθασε στα χέρια μου προ ολίγου και δεν έχω λόγο να αμφισβητώ τη γνησιότητά του. Αλλωστε μου είχαν πεί και από άλλα νοσοκομεία για τέτοιες εσωτερικές διαταγές -- χωρίς να τις έχω δει μέχρι στιγμής.
Εχουμε λοιπόν και λέμε: Με τακτική ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ περνάνε φίμωτρο -- προφανώς με εντολή του Υπουργείου Υγείας -- σε γιατρους και νοσηλευτές. Για να μη μάθει κανείς τι πραγματικά γίνεται με τον κορονοιο στα νοσοκομεία. Για να μη γίνει γνωστό με ποιες -- συχνά απαράδεκτες -- συνθήκες κάνουν το καθήκον τους αυτοί οι ήρωες -- ανδρες και γυναίκες. Για να μη μαθουμε τι μπάχαλο γίνεται τίς μέρες εφημερίας στα νοσοκομεία όπου "ανακατεύονται" κανονικα περιστατικά με ύποπτους για κορονοιο. Για να μην ακουσθεί ότι -- ενώ θα επρεπε -- το Ωνάσειο αρνειται να ενταχθει στο σύστημα εφημεριών για να πηγαινουν εκει όσοι έχουν εμφραγμα ( τουλάχιστον κατα τη διάρκεια της κρισης). Για να μη γίνει γνωστό ότι οροφοι μεγάλου νοσοκομείου έχουν δεσμευθει για τους ...εχοντες και κατέχοντες. Για να μη γίνει γνωστό τι πραγματικά συμβαινει σε μεγάλο νησί του Αιγαίου. Για να μη μαθευτεί σε ποια ευαισθητη ομάδα "πάτησε πόδι" ο κορονοιος. Για να μην ακουσθεί ποιοι και πόσοι "πηδανε" κατά προτεραιότητα τη σειρά αναμονής για να εξετασθούν...χωρις να περιμένουν στο ψιλοβροχι ( Σημ: Στη ΜΒρετανία έγινε θεμα μια εφημερίδα ισχυρίσθηκε ότι εξετασθηκε κατα προτεραιότητα ο διαδοχος Κάρολος...)
Κι άλλα πολλά ων ουκ έστιν αριθμος.
Η τακτική αυτή όμως συνήθως λειτουργεί ως μπουμερανγκ.
ΥΓ. Οπως πάντα: Κοινοποιηστε το!!!