ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Ο Τσιόδρας, ο πρόεδρος του Εργοτέλη και το ψαροντούφεκο

O παλμός της επικαιρότητας (κι όχι μόνο) μέσα από το facebook του Μανώλη Γρηγοράκη:

Με δεδομένο ότι το Πάσχα είναι στις 19 Απριλίου και η Ανάσταση θα γίνει στις 26 Μαΐου, πότε είναι του Αγίου Γεωργίου; Από τα θέματα SOS στα μαθηματικά των πανελληνίων.
 ***
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί απαγορεύτηκε το ψαροντούφεκο..
Αφού όλοι φοράνε μάσκα.
***
Έστειλε ένας sms στο 13033 ότι βγαίνει για σωματική άσκηση και όντως βγήκε για σωματική άσκηση. Τι ανώμαλοι κυκλοφορούν έξω ρε φίλε.
***
Αυτό που ο Τσιόδρας ευχαρίστησε γιατρούς-νοσηλευτές και ασθενείς με τα μικρά τους ονόματα το έχει κάνει κι ένας πρόεδρος του Εργοτέλη με τους οπαδούς της ομάδας.
***
Θα κατέθεταν και πολλοί εργαζόμενοι το 50% του μισθού τους στον ειδικό λογαριασμό για τον κορωνοϊό, αλλά παίρνουν μόνο το 50% του μισθού τους.
***
Με ρέγουλα τα «καλό μήνα» παιδιά, έτσι λέγαμε και πριν από ακριβώς ένα μήνα και είδατε τι έγινε.
***
Έζησα την εποχή που τα ΜΜΕ (οι εφημερίδες βασικά) περίμεναν την πρωταπριλιά να γράψουν κανένα ψέμα.
***
Οι καναλάρχες απαλλάσσονται από την καταβολή συνολικά 21 εκ. ευρώ το 2020. Ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση για να τους ευχαριστήσει για την εκλογή της.
***
Όταν τελειώσει όλο αυτό πρέπει να καθίσουμε να συζητήσουμε σοβαρά για αυτούς που παίρνουν τηλέφωνο και σε ρωτάνε «πού είσαι».