ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Τέλος ο Βασίλης Σκουρής από τον όμιλο Μάρη

Η γενναιόδωρη πρόταση και η αποχώρηση από την 24Media

Το τέλος της συνεργασίας του με τον μιντιακό όμιλο του Δημήτρη Μάρη ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής ο οποίος αποχωρεί παρά τη γενναιόδωρη πρόταση που του έκανε ο Δημήτρης Μάρης, προκειμένου να παραμείνει στην 24Μedia.
Ο Σκουρής ήταν διευθυντής στο..
ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και εν συνεχεία news24/7 που από ενημερωτικό έγινε μουσικό (Legend 88.6) για να αναστείλει κι αυτό τη λειτουργία του προ oλίγων ημερών (δείτε ΕΔΩ).
Ο Βασίλης Σκουρής που αρθρογραφούσε στο news247.gr μέσα από τη στήλη «Παιχνίδια Εξουσίας»,
γράφει για την αποχώρησή του:
«Μετά από δυο χρόνια και τέσσερις ημέρες, ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με την 24Μedia.
Σε μια δύσκολη περίοδο, από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου (αρχικά ραδιόφωνο24/7 στους 88,6 και εν συνεχεία news24/7), αλλά και ως στελέχους του news24/7.gr, έδωσα όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να ανταποκριθώ στα καθήκοντα της ενημέρωσης και στις ευθύνες μου απέναντι στην ιδιοκτησία, τους συναδέλφους μου εργαζόμενους και όλους εσάς.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Μάρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αλλά και για τη γενναιόδωρη πρόταση που μου έκανε, προκειμένου να παραμείνω στην 24media. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία-όποιους τυχόν αδίκησα, δεν το έκανα με πρόθεση. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τα στελέχη της media24, όπως τον Νίκο Πεφάνη, τον Βασίλη Παπαχριστοδούλου, τον Μάνο Μίχαλο, τον Παντελή Διαμαντόπουλο, τον Πάνο Βελαχουτάκο και άλλους- θα το κάνω και τηλεφωνικά σε έναν προς έναν. (Και ο Σταύρος Δρακουλαράκος μην νομίζει ότι τον ξέχασα!).
Πρωτίστως θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους ακροατές και τους αναγνώστες, για τη στήριξή σας, την κριτική σας, τη βοήθειά σας. Συνεχίστε να ενημερώνεστε από το news24/7, o Mάνος Χωριανόπουλος και τα παιδιά που έμειναν κάνουν πολύ καλή δουλειά στη δύσκολη εποχή του κορονοϊού- και θα τα καταφέρουν.
Παραμένω πάντα και αθεράπευτα οπαδός του Ναζίμ Χικμέτ: Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει…
Θα τα ξαναπούμε σύντομα…
31 Μαρτίου 2020
Βασίλης Σκουρής»