ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019

Οι συνεργάτες του Μητσοτάκη «εξαφάνισαν» τους δημοσιογράφους της Θράκης

Μπορεί το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι ικανοποιημένο από την περιοδεία του στη Θράκη, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και με τους ντόπιους δημοσιογράφους, τους οποίους οι συνεργάτες του προέδρου αντιμετώπισαν απαξιωτικά.
Όπως καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Παυλικιάνος στο site xanthitimes.gr πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της Ν.Δ. “οι στενοί συνεργάτες του.. προέδρου της ΝΔ ζήτησαν από τους «ντόπιους» δημοσιογράφους να αποχωρήσουν από την αίθουσα εάν δεν είχαν να κάνουν ερώτηση προς τον πρόεδρο γιατί λέει, άκουσον – άκουσον η συνέντευξη ήταν ζωντανή”.
Μια κίνηση που ήταν φυσικά να δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια στους δημοσιογράφους της Θράκης, ο οποίος στο άρθρο του είναι εξαιρετικά καυστικός: “Αν ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε ότι οι στενοί του συνεργάτες ήθελαν να διώξουν τους ντόπιους δημοσιογράφους από τον χώρο της συνέντευξης του, τότε σίγουρα αυτό είναι ένα δείγμα του πώς βλέπει την Θράκη. Αν ο Κ. Μητσοτάκης δεν το γνώριζε, καλό θα είναι να απαλλαγεί πάραυτα από γλύφτες, τσάτσους, όψιμους Νεοδημοκράτες, γιατί οι άνθρωποι «του» απλά αμαυρώνουν το πρόσωπο του”.
Πηγή: xanthitimes.gr