ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Στον «αέρα» ο Αυτιάς, μέσα ο Αμυράς!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να σηματοδοτήσει και με τα πρόσωπα τα οποία θα συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο - τη διαφορετική του πολιτική προσέγγιση σχετικά με τις επιμέρους πολιτικές του στοχεύσεις. Σε αυτό ακριβώς το σημείο φαίνεται να έχει κολλήσει η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά.
Ενώ μέχρι χθες ακούγαμε ότι ο δημοσιογράφος θα είναι σίγουρα στο ψηφοδέλτιο για την.. Ευρωβουλή, σήμερα -όπως μου είπε κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ- οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί. Η αλήθεια είναι ότι απόρησα.
Γιατί δεν μπορεί τη μια μέρα θαμώνες της Πειραιώς να μας λένε «Φυσικά ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος» και μετά να μας εξηγούν ότι υπάρχουν μεν θετικές εισηγήσεις για τον δημοσιογράφο αλλά το κοινό που προσεγγίζει δεν είναι αυτό που επιθυμεί από τον συγκεκριμένο υποψήφιο η Νέα Δημοκρατία αφού έτσι κι αλλιώς αυτό το κοινό θεωρητικά ψηφίζει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Και αυτό φάνηκε, όπως ή ίδια πηγή μου είπε, από δημοσκόπηση που έκανε η Πειραιώς.
Έμαθα όμως και κάτι ακόμα. Ότι ο Γιώργος Αμυράς θα είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Αλλά στη τελική «τα κάστανα από τη φωτιά» θα τα βγάλει ο κ. Μητσοτάκης.

Τ.Δ.Χ / newpost