ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Αγνώριστη η Πόπη Τσαπανίδου

Δημοσίευσε selfie στο Instagram χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική της ζωή. Πρόσφατα, η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος..
Συγκεκριμένα, όπως γράφει το newpost, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie μέσα από το αυτοκίνητο, στην οποία πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Με τον τρόπο αυτό, απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ακομπλεξάριστη, αλλά και πώς διαθέτει φυσική ομορφιά, παρά τις μικροατέλειες του προσώπου της.


«Κι αυτή είμαι εγώ αμέσως μετά την προπόνηση (τρέμε Κατερίνα Στικούδη). Λίγο πριν σκάσω από τα γέλια, χαρούμενη που ζω ακόμα μια ηλιόλουστη μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας την φωτογραφία (παραπλεύρως) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.