ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ κατεβαίνει στις εκλογές

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανού θα είναι στις επερχόμενες εκλογές γνωστός δημοσιογράφος - παρουσιαστής της ΕΡΤ.
«Μπορώ και θέλω να προσφέρω γιατί νιώθω αγωνία για το μέλλον του τόπου μας. Επιμένουμε γιατί η Περιφέρειά μας βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι», δήλωσε ο..
δημοσιογράφος Φάνης Παπαθανασίου στο tvstar.gr τονίζοντας:
«Η ανεργία, τα προβλήματα της καθημερινότητας, η έλλειψη υποδομών και ο κοινωνικός αποκλεισμός, έχουν εμπεδώσει μία ατμόσφαιρα στασιμότητας και απαισιοδοξίας. Αποδέχτηκα την πρόταση του Φάνη Σπανού για να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να είναι υπερκομματική και χρειάζεται να αξιοποιηθούν φορείς και πρόσωπα με νέες ιδέες που στηρίζουν τις υπάρχουσες επιχειρήσεις αλλά δημιουργούν και καινοτόμα επιχειρηματικότητα. Θέλω να βοηθήσω σε δράσεις που θα φέρουν ξανά το χαμόγελο στον τόπο μας κι ελπίδα και προοπτική για τα παιδιά μας. Μαζί προχωράμε μπροστά. Επιμένουμε για την Στερεά Ελλάδα».

- πηγή: newpost.gr