ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ό,τι πιο σάπιο και σιχαμερό οι επιθέσεις εναντίον προσφυγόπουλων

Την οργή του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα προκάλεσαν τα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων εναντίον προσφυγόπουλων τις τελευταίες μέρες.
«Είναι ό,τι πιο σάπιο και σιχαμερό αυτές οι επιθέσεις. Τα κίνητρα τους είναι ιδεολογικά και πολιτικά και πρέπει όλοι να τους καταδικάσουμε χωρίς καμία επιφύλαξη. Πρέπει όλοι να συνδράμουμε να ηττηθεί αυτή..
η ξενοφοβία και το έργο των δυνάμεων του σκοταδισμού που δρουν σαν γκρίζοι λύκοι και μάλιστα σε μια χρονική συγκυρία που το ζήτημα αυτό είναι το κύριο θέμα συζήτησης στην Ευρώπη» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Βίτσας.
«Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, όλοι μαζί, πρέπει να καταδικάσουμε τέτοια φαινόμενα και να τα φέρουμε στην επιφάνεια. Και παράλληλα να δείξουμε αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης ώστε να ηττηθούν αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις» πρόσθεσε ο υπουργός.
«Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα και η κυβέρνηση θα τα αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα, είτε σε περιοχές που προφανώς πιέζονται από το μεταναστευτικό όπως η Σάμος, είτε σε περιοχές που δεν έχουν κανένα πρόβλημα, όπως τα Βίλια» κατέληξε ο κ. Βίτσας.