ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Προβοκάτσια στις παρελάσεις φοβάται ο Σκουρλέτης

Τι είπε για τα «πρόθυμα κανάλια» και τα «γνωστά Μέσα»

Εκτιμώ ότι θα υπάρξουν οργανωμένοι ακροδεξιοί θύλακες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου μια ψεύτικη εικόνα αντιδράσεων δήλωσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην «Πρώτη Είδηση» της ΕΡΤ1.
Σύμφωνα με το γραμματέα..
του ΣΥΡΙΖΑ κάποια κανάλια είναι προγραμματισμένο να καλύψουν δήθεν φαινόμενα λαϊκής αγανάκτησης σε κάποιες από τις πόλεις.
«Δεν τους ακολουθεί ο κόσμος. Τα πρόθυμα κανάλια θα πάνε να καλύψουν μία, δύο, τρεις, τέσσερις πόλεις της Ελλάδας και θα δούμε τη Δευτέρα το απόγευμα τέτοιου είδους φαινόμενα δήθεν λαϊκής αγανάκτησης. Θα πρόκειται για άλλη μία εικονική πραγματικότητα»  είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης και κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να αποστασιοποιηθεί από αυτές τις εκδηλώσεις, να καταγγείλει αυτές τις προσπάθειες και να περιφρουρήσει τον εθνικό εορτασμό της επετείου.
Όπως είπε, από την ημέρα που ψηφίστηκε η Συμφωνία των Πρεσπών έχουν γίνει πάνω από 50 εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα. Παρόλα αυτά, σημείωσε, τα φώτα της δημοσιότητας σταθήκανε σε 10-15 περιπτώσεις όπου υπήρξε οργανωμένη και καθοδηγούμενη παρουσία ανθρώπων που δεν ξεπερνούν τα δάχτυλα των δύο χεριών. «Τα γνωστά μέσα τα αναπαράγουν και δημιουργούν μία αίσθηση αποδοκιμασίας της κυβέρνησης. Δε μας φοβίζει αυτό, ίσα ίσα μας δίνει την ευκαιρία να μιλάμε για το πραγματικό περιεχόμενο της Συμφωνίας» επισήμανε ο Π. Σκουρλέτης και υπογράμμισε ότι είναι επιλήψιμο και καταδικαστέο όταν η ΝΔ δεν καταδικάζει αυτές τις πρακτικές.

«Θα επιδιώξουν μέχρι τις ευρωεκλογές να καλλιεργήσουν ένα τέτοιο ζήτημα. Δυστυχώς η ΝΔ επενδύει στη διχαστική ρητορική και στη μισαλλοδοξία. Δεν καταλαβαίνει ότι με αυτήν την πρακτική ανοίγει το δρόμο στην ακροδεξιά» τόνισε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.