ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Ο Πέτρος Κωστόπουλος «αδειάζει» το κανάλι του

Το ίδιο του το κανάλι, το Οpen, «άδειασε» ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλώντας μάλιστα στην εκπομπή του ίδιου σταθμού “Ελα χαμογέλα” της Σίσσυς Χρηστίδου -η οποία είπε ότι ήταν και κρυφοκαψούρα με τον Κωστόπουλο. Η Τίνα Μεσσαροπούλου σε σχόλιό της στο tinasmess.gr αναφέρει μεταξύ άλλων:
"Βλέποντας την εκπομπή του να πατώνει σε ποσοστά..
τηλεθέασης και έχοντας ήδη δημιουργήσει πολύ κακές σχέσεις με συνεργάτες και στελέχη του καναλιού της Παιανίας, υποστήριξε ότι το “Ολα λάθος – όνομα και πράγμα όπως αποδεικνύεται – βγήκε ουσιαστικά χωρίς καμία προετοιμασία στον αέρα, ότι ο ίδιος δεν ήξερε τι θέματα θα έπαιζαν στον αέρα, ότι δεν γνώριζε τις κοπέλες με τις οποίες θα συνεργαζόταν (Βέλλη και Γαστεράτου) και ότι ουδέποτε έπαιξε τρέιλερ στον αέρα. Ουσιαστικά δηλαδή ρίχνει την όλη αποτυχία της εκπομπής του όχι φυσικά στον εαυτό του αλλά σε όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες του. Η Σίσσυ άκουγε όλη την ώρα εμβρόντητη τον συνομιλητή της μην ξέροντας πως να αντιδράσει.
Μάλιστα ο Κωστόπουλος πολύ πρόσφατα έκανε ραντεβού με τη Ρωσίδα εντεταλμένη του Ιβάν Σαββίδη για να παραπονεθεί ότι βγήκε στον αέρα χωρίς πρόβα. Ωστόσο, αυτό που ξέχασε να πει είναι ότι τον έψαχναν όλοι να κάνει πρόβα αλλά ο ίδιος έλειπε στη Θεσσαλονίκη γιατί είχε κανονισμένο εξτραδάκι σε μαγαζί όπου έπαιζε μουσική."