ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Ο Ντινόπουλος δεν θα πάρει την έδρα Μεϊμαράκη

...και η ΝΔ τον στηρίζει για τον δήμο Βριλησσίων

Συνάντηση με τον πρώην βουλευτή  Αργύρη Ντινόπουλο είχε το απόγευμα ο προεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ύστερα από την προαναγγελθείσα παραίτηση από την βουλευτική τους έδρα των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ (Μεϊμαράκη και Ασημακοπούλου) και της αναπλήρωσής τους από τους επιλαχόντες..
Στη συνάντηση ο (εκ των επιλαχόντων) Αργ. Ντινόπουλος ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ για την πρόθεσή του να μην καταλάβει την έδρα Μεϊμαράκη, λόγω της υποψηφιότητάς του για την Δημαρχία των Βριλησσίων.
Ο Κυρ. Μητσοτάκης ανέφερε στον Ντινόπουλο ότι εκτιμά την απόφασή του και του εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στην υποψηφιότητά του, συμπληρώνοντας ότι προσβλέπει να συνεργαστεί μαζί του μετά την εκλογή του ως Δημάρχου
Επόμενος επιλαχών είναι ο Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος έχει διαγραφεί από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έπειτα από καταδικαστική απόφαση σε βάρος του από τη Δικαιοσύνη.