ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Στην Star Press χρωστάνε 3 έως 6 μηνιάτικα!

Δεδουλευμένες αποδοχές 3-6 μηνών οφείλει, σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΠΕ» και δ.τ. «STAR PRESS», η οποία εκδίδει την εφημερίδα «STAR PRESS». Η εταιρεία μάλιστα αρνείται να ορίσει και πρόγραμμα αποπληρωμής των οφειλομένων στους εργαζόμενους.
Επειδή η συμπεριφορά της..
εργοδότριας εταιρείας είναι κατάφωρα αντεργατική και καταχρηστική απέναντι στους δημοσιογράφους-μέλη της ΕΣΗΕΑ, η Ενωση ζητά από την υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου να ορίσει τριμερή συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων του σωματείου , των εκπροσώπων της εταιρείας (εκδότης είναι ο Κ. Γέρου) και του υπουργείου, ώστε να υπάρξει άμεση ενημέρωση επί του θέματος.
Σημειώνεται ότι η εφημερίδα STAR PRESS -τηρουμένων των αναλογιών- πηγαίνει καλά κυκλοφοριακά καθώς πουλάει πανελλαδικά και σε ημερήσια βάση 3,5 με 4 χιλιάδες φύλλα που θεωρείται καλό νούμερο. Αρκεί να φανταστεί κάποιος πως το ΕΘΝΟΣ (που είναι και μια κανονική εφημερίδα) πουλάει περί τις 3.000 φύλλα.