ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Η Καϊλή, ο Κούλογλου και ο fake παπούς

«Η Εύα Καϊλή είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση το ΚΙΝΑΛ να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά εξετάζει το ενδεχόμενο της συνεργασίας με την ΝΔ, γιατί τάχα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακροδεξιούς συνεργάτες ενώ η ΝΔ όχι!». Αυτό σχολίασε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο Κόντρα Channel και στον Αιμίλιο Λιάτσο, ενώ προσέθεσε ότι «μάλλον..
ο κ. Βορίδης, που ήταν στην νεολαία του Παπαδόπουλου δεν είναι ακροδεξιός κατά την κυρία Καϊλή, και ο κ. Γεωργιάδης μάλλον είναι κεντροδεξιός!»
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ειρωνευόμενος συμπλήρωσε: «Η κυρία Καϊλή έχει μια αντικομμουνιστική στάση καθώς όπως είχε πει προ κάποιων μηνών, ‘τον παππού της τον έσφαξαν οι κομουνιστές’. Αποδείχθηκε ότι αυτό το έγκλημα έγινε κατά την περίοδο της κατοχής, όπου σκότωναν μόνο συνεργάτες των ναζί, στην συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν ένα ερωτικό έγκλημα και τέλος αποδείχθηκε ότι δεν ήταν καν παππούς της!»

Στις απαντήσεις της ευρωβουλευτίνας της ΕΛΙΑΣ Εύας Καϊλή, που βρισκόταν στο πάνελ της ίδιας εκπομπής και υποστήριξε ότι «αυτά είναι προπαγάνδα» γιατί τάχα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απομονωμένος στην Ευρώπη, ο Στέλιος Κούλογλου παρατήρησε πως η δύναμη εκείνη που είναι απομονωμένη από τους Σοσιαλιστές και Δημοκράτες στην Ευρώπη είναι το ΚΙΝΑΛ. «Όλη η Ευρώπη μιλά υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης. Ο πρόεδρος των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, ο Ούντο Μπούλμαν, δεν μιλά στην κα Γεννηματά!»