ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Πιάστηκαν στα χέρια στη ΓΣΕΕ

«Να γίνει το συνέδριο της ΓΣΕΕ, αλλά να είναι συνέδριο πραγματικά εργατικό, χωρίς νόθους και εργοδότες, όπως θέλουν οι "αποκλεισμένοι" της ντόλτσε βίτα.. Και αυτό παραμένει κόκκινη γραμμή σε ό,τι σενάρια και αν σκέφτονται, προκειμένου να διατηρήσουν τη συνδικαλιστική τους επιβίωση», τόνισε την Δευτέρα μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, κατά τη..
διάρκεια συνέντευξης Τύπου των Ομοσπονδιών και των Εργατικών Κέντρων, αντιπρόσωποι των οποίων συμμετείχαν στο 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.
Από το πρωί της Τετάρτης επικρατούσε ένταση στο κτίριο της ΓΣΕΕ στην Πατησίων, καθώς κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας, το ΠΑΜΕ καταγγέλλοντας εργοδοτικό συνδικαλισμό, απαίτησε να απομακρυνθεί από τον χώρο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος.
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιώργος Παναγόπουλος αντέκρουσε τις κατηγορίες και ζήτησε να διεξαχθεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας, η θητεία της οποίας λήγει στο τέλος του μήνα.
Τελικά οι σύνεδροι πιάστηκαν στα χέρια με σπρωξίματα και φωνές..
- διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο στο μπλογκ agitatoras