ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

«Μικροφίλμ 2020» – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η ΕΡΤ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ελληνικού κινηματογράφου, απευθύνει πρόσκληση για την κατάθεση προτάσεων που αφορούν στη συμπαραγωγή ταινιών μικρού μήκους στο πλαίσιο του προγράμματος «Μικροφίλμ 2020».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν προτάσεις για ταινίες μυθοπλασίας και κινουμένου σχεδίου (animation), διάρκειας έως 15 λεπτών. Οι προτάσεις..
κατατίθενται μόνο ηλεκτρονικά, με τη συμπλήρωση ειδικής διαδικτυακής φόρμας στη διεύθυνση company.ert.gr/proskliseis. Στην ίδια σελίδα διατίθενται χρηστικές πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και αξιολόγησης, καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προτάσεων είναι η Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019. Σκοπός του προγράμματος είναι, πέραν της τηλεοπτικής μετάδοσης των έργων, να υποστηρίξει τους νέους σκηνοθέτες να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από ταινίες μικρού μήκους, ταυτόχρονα δε, να ενισχύσει τον συγκεκριμένο τομέα με προορισμό την προβολή των ταινιών στις κινηματογραφικές αίθουσες και τη συμμετοχή τους σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ.