ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Μαλέλης: Σας έχω προσλάβει, μου οφείλετε κύριε Κοτρώτσο...

...Θα με σέβεστε.  Σας έχω βοηθήσει προσωπικά (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν με σέβεστε. Έχετε εμπάθεια. Διακόπτετε συνεχώς. Δεν είστε στο σπίτι σας, είστε στην ΕΡΤ. Δεν θα μου μιλάτε έτσι. Μου συμπεριφέρεστε έτσι, ενώ μου οφείλετε όσα μου οφείλετε. Περίμενα άλλη συμπεριφορά από εσάς που σας έχω προσλάβει, που σας έχω βοηθήσει προσωπικά. Δεν θα μου κάνετε μαθήματα. Παίζετε..
παιχνίδια. Με προσβάλλετε προσωπικά. Θα προσέχετε πως μου μιλάτε, θα με σέβεστε».
Τα παραπάνω έλεγε εκνευρισμένος, σχεδόν εξοργισμένος, ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης στον παρουσιαστή της εκπομπής «Η Επόμενη Μέρα» χωρίς να έχει προκληθεί καθ' οιονδήποτε τρόπο παρά τα λεγόμενά του. Αντίθετα ο Μαλέλης μίλαγε στον Σεραφείμ Κοτρώτσο απαξιωτικά και στον ενικό όταν αυτός προσπάθησε να του κάνει μια ερώτηση...

«Φωνάζετε και προσβάλλετε. Σας έχω τιμήσει να είστε πολλές φορές εδώ. Η συμπεριφορά σας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Κύριε Μαλέλη, εκπροσωπείτε ένα κόμμα που δημοσκοπικά είναι στο 6%. Αφήστε να μιλήσω εγώ», είπε ανταπαντώντας ο Σεραφείμ Κοτρώτσος -φανερά εκνευρισμένος κι αυτός.
«Σας συμφέρει να υπάρχει το δίπολο και το αναπαράγετε κι εσείς», αντέτεινε ο Μαλέλης, ζητώντας σεβασμό από τον συνομιλητή του και επαναλαμβάνοντας απευθυνόμενος στον Κοτρώτσο: «Είναι ντροπή σας να μου μιλάτε εσείς έτσι. Μου οφείλετε πολλά κύριες Κοτρώτσο, θα με σέβεστε». «Δεν οφείλω τίποτε σε κανένα, στη δουλειά μου οφείλω» ανταπάντησε  ο παρουσιαστής.


ΥΓ Μετά τα χθεσινά κάποιοι είπαν πως με αυτό το φέρσιμο ο Στ. Μαλέλης τους έκανε να συμπαθήσουν τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και να ενισχύσουν τον... σκεπτικισμό τους απέναντι στον Μαλέλη.
(δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας)