ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Το ethnos.gr ανοίγει τον διάλογο με τους αναγνώστες του

Σε μια προσπάθεια να ανεβάσει την επισκεψιμότητά του αλλά και να δώσει βήμα στους αναγνώστες του το ethnos.gr από σήμερα (19/3) ανοίγει τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις.
Κάτω από όλα τα άρθρα του ethnos.gr, όπως αναφέρει σχετικό σημείωμα, μπορείτε πλέον να αφήνετε το δικό σας σχόλιo, να παίρνετε κι εσείς θέση στα γεγονότα, να καταθέτετε την άποψή σας ή κάτι που γνωρίζετε και να..
ανοίγετε διάλογο με τον αρθρογράφο. Βασική προϋπόθεση, ο σεβασμός στους κανόνες του διαλόγου και η ευπρέπεια.
Tο ethnos.gr θα δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, προσβλητικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish ή με κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο. Την ευθύνη της έγκρισης ή απόρριψης των σχολίων έχει εξ ολοκλήρου το newsroom του ethnos.gr και όχι οι συντάκτες των κειμένων, οι οποίοι θα συμμετέχουν στον διάλογο, όταν και όποτε το κρίνουν.