ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ο Πατούλης ισοπεδώνει τα πάντα στον Λευκό Οίκο!..

...και το σάιτ του Μιχ. Ιγνατίου τον ξεμπροστιάζει

Το σάιτ του Μιχάλη Ιγνατίου ξεμπροστιάζει συμπεριφορές και καμώματα ορισμένων Ελλήνων πολιτευτών οι οποίοι για 15 δευτερόλεπτα δημοσιότητας δεν διστάζουν να ποδοπατήσουν ακόμη και μαθητές της ομογένειας ντυμένους με παραδοσιακές στολές. Οπως αναφέρει το hellasjournal.com
στο ευγενές αυτό άθλημα διέπρεψε ο πολύς..
Γιώργος Πατούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος για ένα περίεργο λόγο καταφέρνει και πείθει τους οργανωτές της εκδήλωσης στο Λευκό Οίκο, να του στέλνουν πρόσκληση, ενώ δεν έχει κανένα δικαίωμα να λαμβάνει μέρος στην εκδήλωση της Ομογένειας, ακριβώς επειδή ΔΕΝ έχει προσφέρει τίποτα στην Ελληνοαμερικανική Κοινότητα.
Συγκεκριμένα το hellasjournal, που παραθετει και σχετικές φωτογραφίες, αναφέρει:
Είναι απορίας άξιο γιατί οι οργανωτές της εκδήλωσης κουβάλησαν από την Ελλάδα πολλές μετριότητες. Ήταν ένα μέγα σφάλμα που σίγουρα παρατήρησαν τα σαϊνια του Λευκού Οίκου…
Το σκηνικό έχει ως εξής, όπως το μαρτυρούν δεκάδες ομογενείς, οι οποίοι παρακολούθησαν το περιστατικό και έφριξαν κυριολεκτικά:
Κατά τη λήξη της δεξίωσης προ τιμήν της Ελληνικής Επανάστασης παρουσία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δυστυχώς την μετέτρεψε σε πανηγύρι, ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος μαζί με τον τομεάρχη εξωτερικής πολιτικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, λαμβάνουν θέση για μία αναμνηστική φωτογραφία με τα παιδιά ενοριών της Αρχιεπισκοπης που χόρεψαν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς.
Εκεί στο βάθος όμως ξεπροβάλει ο πολιτευτής. Με καλά υπολογισμένες κινήσεις έχει ένα στόχο: να φθάσει μπροστά, στο θώκο, για να αποθανατισθεί με όλη του την αίγλη του. Πετάει αγκώνα -νά’τος πετιέται- και σπρώχνει ό,τι βρει μπροστά στα απορημένα μάτια του μέλλοντος της ομογένειας.
Άλλωστε, για την ψυχή της ομογένειας και την δόξα της Ελλάδας ο κ. Πατούλης δεν έχει χάσει παρόμοια δεξίωση στο Λευκό Οίκο τα τελευταία χρόνια.
Δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα στο hellasjournal ΕΔΩ και μπορείτε να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.