ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Βραβείο στον ΣΚΑΪ για λογότυπο και γραφικά

Βραβείο ERMIS bronze κέρδισε ο ΣΚΑΪ στην κατηγορία Branding και Design στην ετήσια τελετή απονομής των Ermis Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Το νέο λογότυπο του ΣΚΑΪ με έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό, το εντελώς ανανεωμένο πακέτο γραφικών και τα 4 ID’s που σηματοδότησαν τη νέα εικόνα..
του σταθμού ξεχώρισαν στην κατηγορία Branding και Design. Η νέα εταιρική εικόνα, για την οποία βραβεύτηκε ο ΣΚΑΪ, είναι στον αέρα από το φθινόπωρο του 2018 και δημιουργήθηκε από την εταιρεία YETI PICTURES με σκηνοθέτη τον Τόνυ Ζαγοραίο σε συνεργασία με το τμήμα Marketing του σταθμού.
Τα Ermis Awards, ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην Ελλάδα, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.
**
Στη φωτογραφία από αριστερά:
Δώρα Γερογιάννη (Marketing Manager ΣΚΑΪ), Αθηνά Αϊδίνη (Creative Director ΣΚΑΪ), Χάρης Γούλιος (Marketing και Communication Director ΣΚΑΪ), Γιώργος Καραγιάννης (Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής Branding και Design)