ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας ο δημοσιογράφος Τάσος Γκουριώτης

Υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο Γλυφάδας θα είναι ο εκδότης και δημοσιογράφος Τάσος Γκουριώτης. Με ανακοίνωσή του ο Τ. Γκουριώτης καταθέτει την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής του συνδυασμού "Η Γλυφάδα Μπροστά" και ζητά από τους πολίτες της Γλυφάδας να του δώσουν την δυνατότητα να κάνει την ζωή τους καλύτερη.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τάσου Γκουριώτη:..
"Δύο μήνες πριν από την διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών στην χώρα, η πόλη μου, η Γλυφάδα αντιμετωπίζει ένα διαρκώς αυξανόμενο κύμα εγκληματικότητας, το οποίο κάνει αφόρητη την ζωή των κατοίκων σε πολλές από τις συνοικίες της.
Τυχεροί οι «έχοντες», που διαθέτουν σπίτια-φρούρια και ιδιωτικές φρουρές, οι υπόλοιποι πολίτες βρίσκονται στο έλεος ληστών, διαρρηκτών και πάσης φύσεως παρανόμων και είναι κυριολεκτικά ανυπεράσπιστοι, με την δημοτική αρχή να αδιαφορεί παντελώς για την ασφάλεια των δημοτών.
Το αυτονόητο και το βασικό για την μείωση της «καθημερινής» εγκληματικότητας, ο φωτισμός των δρόμων, έχει εγκαταλειφθεί από την Δημοτική Αρχή.
Το πρόβλημα της αποκομιδής και της απομάκρυνσης των σκουπιδιών παραμένει οξύτατο, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν οι υπάλληλοι του τομέα καθαριότητας του Δήμου.
Και δυστυχώς δεν είναι το μόνο που έχει εγκαταλειφθεί από την Δημοτική Αρχή: Οι χώροι στάθμευσης, βασικό εργαλείο στην οικονομική ανάπτυξη ενός Δήμου, είναι κάτι παραπάνω από δυσεύρετοι και προκαλούν την οικονομική απαξίωση των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών που έχουν επενδύσει στην Γλυφάδα.
Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε «φλέβα χρυσού» για την πόλη, παραμένει όνειρο απατηλό για τους δημότες.
Την ίδια στιγμή ο Δήμος ουσιαστικά απέχει από το κολοσσιαίο έργο της ανάπλασης του Ελληνικού.
Ένα έργο το οποίο θα επηρεάσει τις ζωές όλων μας τα επόμενα χρόνια και θα καθορίσει το επίπεδο ζωής των παιδιών μας τις επόμενες δεκαετίες. Γιατί απέχει;
Ποια συμφέροντα θέλουν την Γλυφάδα να μην συμμετέχει επί ίσοις όροις στην ανάπλαση του Ελληνικού και ουσιαστικά να παραιτείται των δικαιωμάτων της στην μεγαλύτερη εν Ελλάδι επένδυση του 21ου αιώνα;
Το μόνο που φαίνεται να «ανθεί» στην πόλη, είναι τα οικονομικά σκάνδαλα του Δήμου, τα οποία καταγγέλλονται από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας οι οποίοι ανεξαρτητοποιήθηκαν: Οι μηνύσεις, οι καταγγελίες για καταχρήσεις στον Δήμο, πλαστογράφηση πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου, κακοδιαχείριση κονδυλίων και εύνοια συγκεκριμένων τεχνικών εταιρειών στα όποια έργα έχουν γίνει, ξεπερνούν τις... διακόσιες σε βάρος της Δημοτικής Αρχής.
Και οι καταγγελίες δεν προέρχονται τόσο από τον συμβιβασμένη και δυστυχώς, τύποις, αντιπολίτευση, αλλά από τους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους της... πλειοψηφίας, δηλαδή αυτούς που εκλέχθηκαν με τη νυν Δημοτική Αρχή στις περασμένες εκλογές!
Όλα αυτά και πολλά άλλα, τα οποία μας πληγώνουν, θα αγωνιστούμε με τους δημότες της Γλυφάδας να τα αλλάξουμε και να μεταμορφώσουμε την Γλυφάδα σε μία πόλη-πρότυπο ευνομίας και οικονομικής ανάπτυξης με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα.
Καταθέτω την υποψηφιότητά μου ως επικεφαλής του συνδυασμού "Η Γλυφάδα Μπροστά" και ζητώ από τους πολίτες της Γλυφάδας να μου δώσουν την δυνατότητα να κάνω την ζωή τους καλύτερη.
Με την δύναμη του Θεού και την βοήθεια της οικογένειάς μου
Αναστάσιος Β. Γκουριώτης
(Εκδότης - Δημοσιογράφος - Τακτικό Μέλος ΕΣΗΕΑ - Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας «Η Γλυφάδα Μπροστά»)"