ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Τρέλα στην ΕΡΤ

Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τρέλα στην ΕΡΤ» κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «αποκαλυπτικά» που ασχολείται διεξοδικά με τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Ενωση Εργαζομένων ΕΡΤ» η οποία εξαπολύει πυρά κατά της διοίκησης της δημόσιας τηλεόρασης αλλά και της ηγεσίας των συνδικαλιστών της ΠΟΣΠΕΡΤ.
 ***
Τα «αποκαλυπτικά» του Χρίστου..
Μουλίνου μεταξύ άλλων αναφέρουν στο πρωτοσέλιδό τους: Επιστολή – χαστούκι των εργαζομένων στην άβουλη διοίκηση και τους συνδικαλιστές. Οι «σκιές» για τα «πεταμένα λεφτά» στις μεικτές παραγωγές! «Περίγελος της κοινωνίας». Ξύλο, συντροφικά μαχαιρώματα, απειλές από διευθυντές, χάος, απαξίωση δημοσιογράφων και αλαζονικές συμπεριφορές από εκπομπάρχες.
 ***
Mε αφιέρωμα στη συναρπαστική σειρά εποχής του BBC «Taboo», που έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό κι έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, η «Ραδιοτηλεόραση». Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τη δραματική σειρά θρίλερ, με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Τομ Χάρντι, που μεταδίδεται τη Δευτέρα και την Τρίτη 25 και 26 Μαρτίου 2019, από την ΕΡΤ2.
***
Πρεμιέρα κάνει την Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 η νέα ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Πολιτικό Τραπέζι» με τον Γιώργο Γεωργιάδη, που θα μεταδίδεται καθημερινά, από τις 19:15 έως τις 20:00. Η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά και θα ασχολείται με την πολιτική επικαιρότητα και θέματα της αυτοδιοίκησης και του ευρωκοινοβουλίου, με καλεσμένους στο στούντιο.
****
Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 Eργαστήρι, με θέμα: «ΜΜΕ - Η σημασία των Λέξεων στην πολιτική συνοχή της Ε.Ε.: Ένα εργαστήρι για τον κομβικό ρόλο του Δημοσιογράφου στην επικοινωνία της». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Διαλεκτική» στο (Κυριάκου Μάτση, παλιά πλατεία Αγλαντζιάς), στη Λευκωσία.