ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Ποιος εισηγήθηκε την υποψηφιότητα Λοΐζου

Η «υπόθεση Λοϊζου», εξέθεσε τον Πρωθυπουργό που την έχρισε υποψήφια για την Ευρωβουλή. Τον κατέστησε χλεύη των ηττημένων. Κάνουν πάρτι στη Δεξιά.
Αλλά αυτό είναι το σύμπτωμα. Η αιτία είναι άλλη και είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού: το σύστημα των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Κουμουνδούρου μπάζει.
Προφανώς την υποψηφιότητα..
της κόρης του Μάνου Λοϊζου- ατυχώς με αυτή την ιδιότητα επελέγη- κάποιος την εισηγήθηκε. Μόνο που αυτός ο κάποιος δεν φρόντισε να διερευνήσει αν πληρούνται οι σχετικοί όροι.
Ότι δεν τους ανέφερε ούτε η ίδια είναι κάτι που μάλλον ματαίως θα μπορούσε να περιμένει κανείς. Η ευθύνη βαρύνει τον εισηγητή, την αμέλεια του οποίου πληρώνει τώρα ο Πρωθυπουργός. Οι συνεργάτες του έδωσαν ένα όπλο στους αντιπάλους του χωρίς λόγο.
Το ερώτημα είναι αν μετά το φιάσκο της συγκεκριμένης υποψηφιότητας, ο αρμόδιος βρέθηκε και ποιες κυρώσεις υπέστη. Κατά πάσα πιθανότητα καμία.
Είναι συνήθης κατάσταση στο πρωθυπουργικό περιβάλλον καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος δημιουργεί ανάλογα προβλήματα. Συμβαίνει π.χ. κατά καιρούς με τις εξαγγελίες που δεν υλοποιούνται την ώρα που προσδιορίζει ο ιδίως, ή δεν υλοποιούνται καθόλου. Ποτέ δεν μάθαμε ότι κάποιος απολογήθηκε γι’ αυτό και πλήρωσε τις συνέπειες.

- από  κείμενο του Γιώργου Λακόπουλου στο anoixtoparathyro με τον τίτλο:  
Αλέξης Τσίπρας: Ώρα να «στεγνώσει την ψυχή του» και να πιάσει το μαστίγιο (ολόκληρο ΕΔΩ)