ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Άδωνις κατά Παπαδάκη: Με αδικεί, με απογοήτευσε...

Νέα κόντρα ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στο The 2 Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή της εκπομπής για τα πολιτικά και..
συγκεκριμένα στην ερώτηση: «Γιατί ο Τσίπρας κρατά τον Παύλο Πολάκη», ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε πως «τον κρατά για τον ίδιο λόγο που ενδεχομένως κρατά ο Μητσοτάκης τον Άδωνι».
Αυτή η ατάκα του κ. Παπαδάκη - η οποία χειροκροτήθηκε από το κοινό της εκπομπής - δεν άρεσε καθόλου στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με σημερινό του tweet κάνει λόγο για συκοφάντηση.
«Ο κ. Γιώργος Παπαδάκης προφανώς με αδικεί ταυτίζοντάς με, με τον Πολάκη. Εγώ ούτε έχω συκοφαντήσει την οικογένεια του, όπως αυτός την δική μου και ως Υπουργός αντίθετα απαντούσα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για να ενημερώνω τους πολίτες. Ειλικρινά με απογοήτευσε και με αδίκησε», γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter του.