ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Ταραντίνο

«Once Upon A Time In Hollywood»

Tο πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon A Time In Hollywood» είναι γεγονός.  H πρεμιέρα, (πρώτη προβολή) της ταινίας θα γίνει στο Φεστιβάλ Καννών, καθώς η 21η Μαΐου συμπίπτει με την 25η επέτειο από την απονομή του Χρυσού Φοίνικα στην άλλη ταινιάρα..
του Ταραντίνο, το Pulp Fiction.
H ταινία «Once Upon A Time In Hollywood» τοποθετείται χρονικά γύρω στο 1969 και, ειδικότερα, στην εποχή της δολοφονίας της Σάρον Τέιτ, την οποία στην ταινία θα υποδυθεί η Μάργκοτ Ρόμπι. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ενσαρκώνει έναν πρώην θρύλο των τηλεοπτικών γουέστερν, με το όνομα Ρικ Ντάλτον, ενώ ο Μπραντ Πιτ θα εμφανιστεί ως ο επί σειρά ετών κασκαντέρ του, Κλιφ Μπουθ.
Και οι δύο αγωνίζονται να τα καταφέρουν σε ένα Χόλιγουντ που δεν αναγνωρίζουν πια, αλλά ο Ρικ έχει έναν πολύ διάσημο γείτονα… τη Σάρον Τέιτ (Μάργκοτ Ρόμπι), θύμα δολοφονίας από τη συμμορία του Τσαρλς Μάνσον.
Στη νέα ταινία του ο Ταραντίνο έχει συγκεντρώσει - για μία ακόμη φορά- έναν γαλαξία αστέρων, με Αλ Πατσίνο, Μπρους Ντερν (στη θέση του εκλιπόντος Μπαρτ Ρέινολντς), Ντακότα Φάνινγκ, Ντέμιαν Λιούις, τον γνωστό και μη εξαιρετέο των ταινιών του Μάικλ Μάντσεν, τον Κερτ Ράσελ και τον προσφάτως αδικοχαμένο Λουκ Πέρι.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 9 Αυγούστου 2019, ακριβώς 50 χρόνια έπειτα από τη δολοφονία της Τέιτ και των τεσσάρων φίλων της στο σπίτι της.