ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Η ΕΡΤ παραδίδει μαθήματα κατεδάφισης προγράμματος

Και μάλιστα δωρεάν...

Τι κάνει λοιπόν; Παίρνει μία επιτυχημένη εκπομπή, την «Αλλη Διάσταση» του Κώστα Αρβανίτη και από τη 1 το μεσημέρι την πηγαίνει, μεσούσης της σαιζόν (!), στις 4 το απόγευμα. Πάει η συνήθεια του κοινού, στα σκουπίδια...
Το κενό στη 1 το μεσημέρι το καλύπτει με μία εκπομπή -του Σπύρου Χαριτάτου- που σίγουρα..
δεν έφερε τίποτε καινούργιο στη Δημόσια Τηλεόραση.
Για να το κάνουν ακόμα χειρότερο βάζουν στις 2 και μισή εκπομπή για τον απόδημο ελληνισμό. Καθημερινή. Και μισάωρη. Η επικαιρότητα τρέχει κι εμείς βλέπουμε έναν Ελληνα που έχει ανοίξει σουβλατζίδικο στη Μελβούρνη.
Μετά παίρνει την εκπομπή της Ακριβοπούλου και από τις 4 τη μεταφέρει στις 7 το βράδυ. Απέναντι από τα δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών καναλιών! Χώρια που πριν το κεντρικό σου δελτίο ειδήσεων δεν βάζεις πολιτική εκπομπή. Στοιχειώδες. Εκτός και αν θέλεις να επαναλαμβάνουν τα ίδια, πάνω-κάτω, θέματα. Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως.
Εχουμε και άλλο, μη βιάζεστε, δεν σταματάμε εδώ. Αυτός που μεταφέρθηκε από τη 1 στις 4, μετά από λίγες ημέρες, φεύγει γιατί κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής! Και μένει τρύπα στο πρόγραμμα.
Αλήθεια, ποιος εγκέφαλος στην ΕΡΤ τα σκέφτηκε όλα αυτά; Μην τον πάρει το BBC και τον χάσουμε δηλαδή, όχι τίποτε άλλο...

Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetradio