ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Π. Καμμένος: Ο Πήλιος Γούσης μου επιτέθηκε ενώ αναρρώνω

Νέα επεισόδια στην κόντρα με τον Νίκο Κοτζιά

«Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά».
Αυτό έγραψε στο twitter o..
αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος απαντώντας στα όσα ισχυρίστηκε  ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας στην φημερίδα Real Νews, που υποστήριξε πως ο Καμμένος «είχε συμφωνήσει εξαρχής να αρχίσει η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό µε στόχο να κλείσει το θέμα».
Συγκεκριμένα απαντώντας στην ερώτηση αν ισχύει η αναφορά  Καμμένου πως είχε δεσμευτεί να υπογραφεί η συμφωνία για το ονοματολογικό πριν από τις εκλογές ο Ν. Κοτζιάς ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «τα ήξερε όλα». «Είχε ψηφίσει τις προγραμματικές της κυβέρνησης Τσίπρα, που ήδη τον Ιανουάριο του 2015 έθεταν ως στόχο την υλοποίηση μιας πολιτικής σύνθετης ονομασίας», επισήμανε και υπενθύμισε ότι «το ίδιο είχε κάνει και ως υφυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή».
Ως φαίνεται το σίριλ Πάνος Καμμένος Vs Νίκος Κοτζιάς θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη...