ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Άλλος το πρωί στον Αυτιά, άλλος μετά την... εντολή Κυριάκου

Δεν είναι λίγα τα κυβερνητικά στελέχη που έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν γραμμή εν ριπή οφθαλμού και σίγουρα ο υπουργός Ανάπτυξης είναι ένας από εκείνους που έχουν διαπρέπει σε αυτό το σπορ.
Χθες όμως ξεπέρασε και τον εαυτό του, καθώς, αναγκάστηκε μέσα σε λίγες μόνο ώρες να πάρει πίσω όλα τα θριαμβευτικά που ανέφερε και τις υποσχέσεις περί ανοίγματος του.. λιανεμπορίου, ώστε να προπαγανδίσει τα «με εντολή Κυριάκου» νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.
Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά το πρωί του Σαββάτου, ο Άδωνις Γεωργιάδης, πανηγύρισε για την επιτυχία του click away και άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξει το λιανεμπόριο σε ζώνες, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας.
Οι αιφνιδιαστικές, όμως, αποφάσεις Μητσοτάκη και οι ανακοινώσεις Πέτσα τον ανάγκασαν λίγη ώρα αργότερα μέσω Twitter να προπαγανδίσει το κλείσιμο των καταστημάτων, φθάνοντας στο σημείο να μιλήσει για… τρίτο κύμα.

- efsyn.gr