ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020

Oλγα η απείθαρχη...

Το βράδυ της Τετάρτης η βουλευτής Α’ Αθήνας της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη έπινε το ποτό της σε μαγαζί στην Δεξαμενή στο Κολωνάκι. Οι σερβιτόροι ζήτησαν από τους θαμώνες να πληρώσουν και όταν έφτασε η ώρα 12, τους ζήτησαν να σηκωθούν από τα τραπέζια τους.
Σύμφωνα με καταγγελία στο avgi.gr, όλοι το έπραξαν εκτός από την Όλγα Κεφαλογιάννη, που σύμφωνα..

με την καταγγελία, συνέχισε να πίνει αμέριμνη το ποτό της.
Κατά τις 00:10 τής επισήμαναν ήπια πως ελπίζουν «ο νόμος να ισχύει για όλους, και για τους βουλευτές».
Εκείνη, μιλώντας -όπως μεταφέρθηκε στο avgi.gr- σε τόνο μάλλον ενοχλημένο και κάπως υπεροπτικό, είπε «για ένα ποτό βγήκα». Θαμώνες απάντησαν «κι εμείς το ίδιο, αλλά φύγαμε στην ώρα μας». Και εκείνη συνέχισε στον ίδιο τόνο ρωτώντας τους αν φοράνε μάσκα ενώ τους προέτρεπε να φύγουν.
Έπειτα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά η βουλευτής πρόλαβε και έφυγε από το μαγαζί.
Η ώρα ήταν 12:20.
Και το avgi.gr διερωτάται: Αλήθεια, εάν η αστυνομία έφτανε προτού φύγει η Όλγα Κεφαλογιάννη, τι θα συνέβαινε; Θα είχε επιβληθεί πρόστιμο στην επιχείρηση; Θα έμπαινε λουκέτο; Θα είχε επιβληθεί πρόστιμο και στην βουλευτή; 

 σημ z: Πάντως ρε παιδιά δεν χάθηκε ο κόσμος για δ'εκα και είκοσι λεπτά. Βέβαια η ουσία είναι σε αυτό που διερωτάται το avgi αλλά και πάλι φαντάζει λίγο υπερβολικό. Η κοπέλλα για ένα ποτό βγήκε και της το βγάλατε ξινό!..