ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Αντιδράσεις για την αλλαγή φυσιογνωμίας του Δεύτερου Προγράμματος


Τι (θα) πράξει άραγε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου;


Αντιδράσεις από ακροατές για την αλλαγή φυσιογνωμίας του Δεύτερου Προγράμματος και αναμένονται εξελίξεις άμεσα. Ιδού, ενδεικτικά, κάποιες από τις αντιδράσεις, σύμφωνα με το e-tetradio:
«Στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου του Πέτρου Δουρδουμπακη είχε μια ενότητα με παραδοσιακά τραγούδια και μουσικές, πήρα τηλ να διαμαρτυρηθώ το σήκωσε η ίδια η Κοζάκου και όχι απλά δεν θέλει να ακούγονται αυτά, μας είπε και κολλημένους χωριάτες».
«Πρέπει να κάνουμε διάβημα στον Παπαδημητρίου, μαζί με συλλογικότητες που αφορούν το ρεμπέτικο. Είναι η μόνη παραγωγός του Δεύτερου που δεν έχει μουσική εκπομπή και μιλάει κιόλας;».

Oπως αναφέρει το e-tetradio και στο mail του ραδιοσταθμού έρχονται ανάλογα μηνύματα διαμαρτυρίας ενώ είναι προφανές πως οι αλλαγές στο Δεύτερο Πρόγραμμα δεν φέρουν μόνο τη σφραγίδα της προϊσταμένης του σταθμού Μαρίας Κοζάκου αλλά (θα) έχουν και τη σύμφωνη γνώμη του Φώτη Απέργη. Οχι φυσικά πως δεν λαμβάνονται και αποφάσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.
Το μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ που είναι και υπεύθυνος για τα ραδιόφωνα Δημήτρης Παπαδημητρίου έχει λάβει γνώση όλων αυτών και μένει να δούμε με ποιο τρόπο θα αντιδράσει.