ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Μητσοτάκης εξαφάνισε διαδικτυακά τη συνάντηση με Ζάεφ

Υποψήφιοι για Όσκαρ κουτοπονηριάς (και απρέπειας) θα πρέπει να θεωρούνται ήδη ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν την επίσκεψη του Ζόραν Ζάεφ στην Αθήνα.
Προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι στενοί του συνεργάτες δεν χώνεψαν το «ο Κυριάκος έδωσε μάχες για εμάς» που δήλωσε..
ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας και αποφάσισαν να τον… εξαφανίσουν από την επικαιρότητα. Ίσως και να προσπαθούν να το κρύψουν από την... αντρίκεια πτέρυγα Σαμαρά.
Στις σελίδες στα social media του πρωθυπουργού δεν υπάρχει καμία αναφορά στη συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ, ενώ ούτε στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού υπάρχει σχετική ανάρτηση (πέρα από τυπική αναφορά στο πρόγραμμά του), παρά το γεγονός ότι περιγράφονται αναλυτικά όλες οι επαφές που είχε χθες ο Κ. Μητσοτάκης.
Ακόμη και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υπάρχει ένα τηλεγράφημα δύο παραγράφων στο οποίο αναφέρεται ότι ο Ζόραν Ζάεφ… δεσμεύτηκε για την ανάγκη καλής εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Ο δικός μας προφανώς δεν δεσμεύθηκε. Άλλωστε άμα δεν γράφεις τίποτα, όπως έκαναν και τα περισσότερα κυβερνητικά ΜΜΕ, είναι σα να μη συνέβη.
Με ενδιαφέρον, πλέον, αναμένεται τις επόμενες ημέρες η ψήφιση των τριών πρώτων μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια (επιτάχυνση της ένταξης στην Ε.Ε., εναέρια αστυνόμευση του FIR Σκοπίων και ίδρυση επιτροπής οικονομικής συνεργασίας) που έχει καταθέσει η κυβέρνηση.
Και εάν υπάρξει και αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία τότε θα γελάσουμε ή θα κλάψουμε…

Χ.Κ. / ΕφΣυν