ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

H απέραντη σοφία της Ελένης Μενεγάκη...

Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει όλα τα καυτά θέματα στο μιντιακό τοπίο

* Δυο λόγια για τις θεαματικότητες σε πρωί και βράδυ της τηλεόρασης, για να ασχολούμαστε που και που και με τον μεγάλο δαίμονα των media, την μικρή οθόνη.
Όσον αφορά στο πρωινό για μια φορά ακόμη επιβεβαιώνονται τρία πράγματα:
Πρώτον η ατολμία των καναλιών..

να επενδύσουν σε καινούρια πρόσωπα,
δεύτερον οι κανιβαλιστικές τάσεις των θεατών, που μετά από από κάποιον καιρό, κάποια χρόνια έστω βαριούνται αφόρητα τα παλιά πρόσωπα
και τρίτον η απέραντη σοφία (κι αυτή για μία ακόμη φορά) της Ελένης Μενεγάκη που αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το «γυαλί» και ν’ αφήσει το κοινό να την νοσταλγήσει.
* Χαρακτηριστικό παράδειγμα προσώπου που δεν τραβάει με τίποτα φέτος είναι η Φαίη Σκορδά που δεν κάνει καν «δεκάρια» στις θεαματικότητες και λίαν συντόμως αναμένεται να προχωρήσει σε ανθρωποθυσίες κατά την κλασική νοοτροπία του «κατσικοπόδαρου». Δεν θα της βγει, εκτός πια κι αν προκύψει σκανδαλάκι (ή εγκυμοσύνη, τόσο της μόδας τελευταία…), για να φορτώσει τα νούμερα.
* Όσο για τα υπόλοιπα, η Μελέτη κρατάει ίσα βάρκα ίσα πανί, οι Αταίριαστοι αποτελούν κλασική επιτυχία του counter programming και η έκπληξη (για την ώρα έστω…) είναι η Κατερίνα Καινούριου, που πάει σφαίρα, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες επιδόσεις της από πέρυσι. Και χωρίς καν, μωρό στην αγκαλιά!
* Το βράδυ πάλι, αν εξαιρέσει κανείς τις Μέλισσες που κυριαρχούν, ο Big Brother κρατάει μεν δυνάμεις αλλά αρχίζει να αισθάνεται την ανάσα του Bachelor. Θα παιχτεί μια μάχη ανάμεσά τους και αν το ριάλιτυ του Alpha αρκεστεί στη σάχλα και δεν ξεπέσει στην ξεφτίλα (για ριάλιτυ μιλάμε τώρα, δεν μιλάμε για εκπαιδευτική τηλεόραση…) ενδέχεται να κερδίσει εν τέλει τον πόλεμο.
* Κι ο Μποτρίνι στη θέση του, στα κιλά του και στα νούμερά του, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Όσο κι αν δεν μας ζαχαρώνει μερικούς μερικούς, ο άνθρωπος είναι το απόλυτο τηλεοπτικό προϊόν.

- από το newpost