ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ενοχλήθηκαν στον ΣΚΑΪ μετά την κλήση σε απολογία για το Big Brother...

Εξηγήσεις για συνολικά 5 διατάξεις καλείται να δώσει ο ΣΚΑΙ στο ΕΣΡ για το ριάλιτι Big Brother. Την ερχόμενη Τρίτη λοιπόν, στις 22 Σεπτεμβρίου, το κανάλι του Φαλήρου, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το αισχρό σχόλιο που είχε ακουστεί από παίκτη του ριάλιτι στο live streaming του.
Συγκεκριμένα ο όμιλος εξετάζεται..
για παράβαση διατάξεων που αφορούν την «προβολή μέσω ιστοτόπου οπτικοακουστικού περιεχομένου με υποβαθμισμένη ποιοτική στάθμη», την «μη τήρηση κανόνων ευπρέπειας στη συμπεριφορά», την «προβολή και εξύμνηση εγκλημάτων», την «προσβολή ανθρώπινης αξίας» και τις «διακρίσεις στη βάση φύλου».
Μετά την εξέλιξη αυτή πηγές από τον ΣΚΑΪ ανέφεραν, σύμφωνα με το protothema.gr, ότι ο όμιλος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για την κλήση του ΕΣΡ που αφορά στο livestreaming του Big Βrother το οποίο μεταδίδεται στο διαδίκτυο. Kι αυτό γιατί το ίδιο το ΕΣΡ πολλές φορές στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα δημόσια είχε προβάλλει την αναρμοδιότητά του όσον αφορά στο διαδίκτυο.