ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Κώστας Μπακογιάννης απαντά για την Τεχνόπολη...

...και κρύβεται πίσω από τους καλλιτέχνες 

Μετά τις αντιδράσεις για την παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, χωρίς μάσκα, στη συναυλία της Βίσση στην Τεχνόπολη (EΔΩ), ο ίδιος ανάρτησε φωτογραφία, με τον συναυλιακό χώρο από ψηλά, δίνοντας εξηγήσεις. Συγκεκριμένα έγραψε:
"Καλημέρα. Να είμαστε ξεκάθαροι. Η Τεχνόπολη..
του Δήμου Αθηναίων όλο το καλοκαίρι, απέδειξε ότι..
μπορεί να διοργανώνει άψογες εκδηλώσεις, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων, με επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου και με απόλυτη υπευθυνότητα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
35 συναυλίες που στήριξαν τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους στον πολιτισμό σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Δεν είναι θεωρία, το καταφέραμε στην πράξη.
Με πληρότητα 44% , ενσυνείδητα χαμηλότερη ακόμη και από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες (75% μέχρι χθές, 50% από σήμερα), με υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την είσοδο και την έξοδο, με ταξιθεσία, με αποστάσεις, με καθήμενους μόνο. Με την ίδια υπευθυνότητα προσαρμοζόμαστε και στα νέα μέτρα, από σήμερα και οι καθήμενοι πρέπει να φοράνε μάσκες. Προφανώς θα συνεχίσω κι εγώ αλλά και όλοι όσοι αγαπούν τον πολιτισμό να συμμετέχουμε στις υποδειγματικές εκδηλώσεις της Τεχνόπολης. Και επειδή όσοι έρχονται δίνουν τα εύσημα στην ομάδα της Τεχνόπολης, εκείνοι που μας αμφισβητούν, ας έρθουν σε μια από τις επόμενες συναυλίες για να το διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια. Θα περάσουν καλά και με απόλυτη ασφάλεια.
Σας περιμένουμε.
σημ z: Σε αυτά έχει δίκιο ο Κ. Μπακογιάννης αυτό όμως δεν του δίνει δικαιολογία καθώς ως Δήμαρχος Αθηναίων έπρεπε να φοράει μάσκα, ανεξαρτήτως αν ήταν υποχρεωμένος ή όχι... Κι αυτό γιατί, όπως μας λένε, η μάσκα είναι πέρα από τα άλλα μέτρα (αποστάσεις και τα λοιπά) το Α και το Ω τη προστασίας του συνόλου από τον κορωνοϊό. Και οι επικρίσεις δεν ήταν για την διοργάνωση αλλά αφορούσαν το πρόσωπό του Ας μην ψάχνει άλλοθι λοιπόν και ας μην κρύβεται πίσω από τη διοργάνωση και τους καλλιτέχνες