ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ: Η εστίαση έχει καταστραφεί

Tα νέα μέτρα σημαίνουν παρατεταμένο lockdown


Πρωτόγνωρη για την εστίαση χαρακτήρισε την κατάσταση το τελευταίο εξάμηνο, ο πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς. Όπως ανέφερε οι συνέπειες στην οικονομία είναι τεράστιες και σύμφωνα με τη τελευταία έρευνα του Ινστιτούτου της ΓΣΕΒΕΕ που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται.. ότι ο οικονομικός δείκτης έχει φτάσει στην εποχή του 2012- 2013, όπου οι δείκτες είναι όλοι αρνητικοί.
Στη συνέχεια μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 αναφέρθηκε στο lockdown που ανακοινώθηκε χτες για ένα κομμάτι της εστίασης, για τα καταστήματα που έχουν ζωντανή μουσική, σε χώρους εκδηλώσεων, catering, κτημάτων, το οποίο χαρακτήρισε «παρατεταμένο lockdown» από τον Μάρτιο. Κάτι το οποίο, όπως είπε, έχει μία μείωση του κύκλου εργασιών της τάξεως του 95% ίσως και περισσότερο, κάνοντας λόγο για καταστροφή στον κλάδο.
Σε ότι αφορά γενικότερα στον κλάδο της εστίασης, υπάρχει τεράστια ζημιά, είπε ο Γ. Καββαθάς, κάτι το οποίο το επόμενο διάστημα θα φανεί με «λουκέτα».
Για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την εστίαση από την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕσημείωσε: «Περίμενα ότι θα αντιμετωπίσει την εστίαση με ιδιαίτερη προσοχή, γιατί είναι ένας κλάδος που έχει 350.000 εργαζόμενους και συμπαρασύρει κι άλλους κλάδους της οικονομίας».









www.themaradio.gr
FB: # ΘΕΜΑ Radio 104,6
Τwitter: Τhema_radiο