ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

«Οι γραφίστες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μάλλον ψωνίζουν απ το ίδιο μαγαζί»

BINTEO

Με βιντεοσκοπημένο του μήνυμα, διάρκειας 6 λεπτών, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το νέο σήμα του κόμματος, «ένα αστέρι #για_όλους».
Στο νέο λογότυπο του κόμματος παρουσιάζονται ισότιμα οι όροι ΣΥΡΙΖΑ και..
Προοδευτική Συμμαχία, με τον Τσίπρα να κάνει λόγο στο μήνυμά του για «πλατιά συμμαχία» πολιτών, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στις δράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το κεντρικό στοιχείο της νέας οπτικής ταυτότητας του κόμματος είναι ένα αστέρι, του οποίου οι πέντε κορυφές συμβολίζουν αξίες και ιδανικά που εμπνέουν και οδηγούν την Αριστερά και τη Δημοκρατική Παράταξη. Η Δημοκρατία, η Αλληλεγγύη, η Δικαιοσύνη, η Ελευθερία και η Ισότητα.
To μήνυμα Τσίπρα στο fb:
Η ιστορία των κοινωνιών μας είναι η ιστορία της εξέλιξης. Μια δύναμη ανίκητη, συλλογική, αναπόδραστη. Εμείς, είμαστε προϊόν αυτής της εξέλιξης. Ένα κόμμα που μεγάλωσε και ωρίμασε αναλαμβάνοντας το τιμόνι της χώρας σε ιστορικές στιγμές. Ένα κόμμα που δεν έπαψε ποτέ να μετασχηματίζεται. Να μαθαίνει. Να ακούει. Να κατανοεί. Να σκέφτεται. Να αλλάζει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται, έχοντας οδηγό του τις αξίες ενός λαού που αγωνίστηκε, δημιούργησε, αντιστάθηκε, νίκησε.
Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Ισότητα. Αυτές οι αξίες που συμβολίζονται από το νέο λογότυπο, μας καθοδηγούν σαν ένα αστέρι στον ουρανό, που μας δείχνει πάντα το δρόμο που πρέπει να διαβούμε, για να φτάσουμε στον προορισμό μας.
Η Αριστερά και η Δημοκρατική Παράταξη είναι δημιούργημα αυτών των αξιών.
Γεννήθηκαν σε αυτό τον τόπο από την ανάγκη των Ελλήνων για μια δίκαιη, ελεύθερη και δημοκρατική πατρίδα.
Σήμερα, μια πλατιά Συμμαχία κάθε πολίτη που οραματίζεται τη Δίκαιη και Προοδευτική Ελλάδα της νέας εποχής, έρχεται για να κάνει το όραμα πράξη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κάνει το βήμα στο μέλλον.
Ένα μέλλον για_όλους Έλα κι εσύ να πορευτούμε μαζί.


ΥΓ Παραθέτουμε το σχόλιο του Ν.Μ. από το fb: Σκέφτομαι ότι εκτός από το ότι οι γραφίστες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μάλλον ψωνίζουν απ το ίδιο μαγαζί, θέλει ταλέντο την ώρα που ο αντίπαλός σου τρώει βρωμόξυλο από παντού να καταφέρνεις να γυρίσεις την ατζέντα.