ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

"Απρόσεκτος" ο Κ. Μπακογιάννης στη συναυλία της Βίσση

Χωρίς το στοιχειώδες μέτρο της μάσκας και της τήρησης αποστάσεων, διασκέδασε με την παρέα του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σε συναυλία της Άννας Βίσση, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, την Δευτέρα προκαλώντας αντιδράσεις και πλήθος επικριτικών σχολίων στα σόσιαλ μίντια. Κάτι παρόμοιο..
είχε γίνει και τον περασμένο Μάιο όταν ο δήμαρχος Αθηναίων  έστησε φιέστα για τα εγκαίνια της νέας πλατείας Ομονοίας, αψηφώντας τις συμβουλές των ειδικών και συγκεντρώνοντας εκατοντάδες άτομα στην πλατεία, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης (ΕΔΩ). Τότε είχε αναρτήσει δήλωση-βίντεο, ζητώντας συγγνώμη και δίνοντας εξηγήσεις για την «φιέστα του συντριβανιού» .
Τώρα οι αντιδράσεις πολλαπλασιάστηκαν καθώς ο απρόσεκτος (όπως τον χαρακτήρισαν) δήμαρχος Αθηναίων εμφανίστηκε στη συναυλία της Βίσση με την παρέα του, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης, παρά το γεγονός ότι στην Αττική τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά σε τριψήφια νούμερα, νέα αυστηρά μέτρα έχουν ανακοινωθεί από την Πολιτική Προστασία ενώ όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η Αττική βρίσκεται στα πρόθυρα νέου lockdown.
Παραθέτουμε χαρακτηριστικά σχόλια από το fb και το twitter:
➤ «Χωρίς μάσκα ο Μπακογιάννης κι η παρέα του. Χτες Τεχνόπολη στην Αννα Βίσση. Με σχεδόν διακόσια κρούσματα στην Αττική (310 σήμερα), ο δήμαρχος του μεγάλου περιπάτου δίνει και πάλι το λαμπρό παράδειγμα, όπως τότε με το σιντριβάνι της Ομόνοιας»
Ελενα Ακρίτα
➤ «Ευτυχώς που ο Χαρδαλιάς δεν πρόλαβε να χαλάσει τη διασκέδαση του δημάρχου. Η μάσκα στις συναυλίες επιβάλλεται απο αύριο. Ο Μπακογιάννης πήγε χτες στη συναυλία της Βίσση στο Γκάζι μη τηρώντας κανένα μέτρο, ό ένας πάνω στον άλλον. Ποιος κοροϊδεύει ποιον;»
Γιώργος Καρελιάς
➤Του την έπεσαν επειδή δεν φορούσε μάσκα. Σωστό. Ως Δήμαρχος Αθηναίων έπρεπε να φοράει μάσκα, ανεξαρτήτως αν ήταν υποχρεωμένος ή όχι...
e-tetradio