ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΕΡΤ3 στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Από τις 21 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, η ΕΡΤ3 θα εκπέμπει από τη Δράμα, με ειδήσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα, για το 43ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.
Η τηλεόραση της ΕΡΤ3 θα μεταδίδει δεκάλεπτο αφιέρωμα καθημερινά (Δευτέρα- Παρασκευή 20:15, Σάββατο και Κυριακή 22:30). Από τη συχνότητα του 9,58FM θα πραγματοποιείται καθημερινά.. (Δευτέρα-Παρασκευή 13:00) ωριαία εκπομπή σε απευθείας μετάδοση. Συνεχείς ανταποκρίσεις από τις δράσεις και τις προβολές του Φεστιβάλ θα γίνονται σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ3 στη διάρκεια του προγράμματός της.
Νέα και συνεντεύξεις γνωστών δημιουργών και σπουδαστών, καθώς και την ατμόσφαιρα και τις δράσεις του Φεστιβάλ, που για πρώτη φορά στην ιστορία του πραγματοποιείται τόσο σε φυσικούς χώρους όσο και διαδικτυακά, συγκεντρώνοντας κινηματογραφιστές και λάτρεις του κινηματογράφου στην καρδιά της Δράμας, θα μεταφέρει καθημερινά ο δημοσιογράφος Θανάσης Γωγάδης για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Η σκηνοθεσία είναι της Τάνιας Χατζηγεωργίου, ο ήχος του Κώστα Χριστιανού και το μοντάζ του Νίκου Παπαναστασίου.