ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

Σταθερά ανοδική η πορεία του ethnos.gr

Σταθερά ανοδικά κινείται η πορεία του ethnos.gr καταγράφοντας συνεχόμενα ρεκόρ επισκεψιμότητας που το κατατάσσουν ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές του διαδικτυακού αναγνώστη.
Σύμφωνα με τα Google Analytics,..

την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, 703.000 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύτηκαν το ethnos.gr καταγράφοντας νέο ρεκόρ ημερήσιας επισκεψιμότητας.

Οπως αναφέρει σχετικό δελτιο Τύπου:
Η υπεύθυνη ενημέρωση στα θέματα του κορονοϊού και η άμεση κάλυψη της επικαιρότητας με την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός», σε συνδυασμό με την υπόλοιπη ειδησεογραφία κέρδισαν την εμπιστοσύνη των αναγνωστών και εκτίναξαν τον αριθμό των ημερήσιων επισκεπτών.
Η συστηματική και μεθοδική εργασία της έμπειρης δημοσιογραφικής ομάδας, η αντικειμενική και ψύχραιμη παρουσίαση των ειδήσεων και ο πλουραλισμός στην ενημέρωση, κερδίζουν καθημερινά την ψήφο εμπιστοσύνης του αναγνωστικού κοινού.
Συνεχίζοντας με συνέπεια την στρατηγική επένδυσης στο χώρο των ψηφιακών μέσων, η Dimera Media Εκδοτική κατευθύνεται προς τη νέα εποχή διατηρώντας ταυτόχρονα τις θεμελιώδης αρχές της δημοσιογραφίας και την κληρονομιά ενός ιστορικού τίτλου.