ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Μαρκουλάκη πάρε τηλέφωνο

«Είμαι απολύτως έτοιμος, μετά από τη σχετική εισήγηση και της Επιτροπής σήμερα, να πάρουμε και κάποια πρόσθετα μέτρα όσον αφορά την αναστολή πολιτιστικών εκδηλώσεων για 14 ημέρες» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αυτός ο ίδιος ναι, ο πρωθυπουργός που πριν από δύο-τρεις ημέρες αποφάσισε να μην έχουμε αναστολή πολιτιστικών εκδηλώσεων (παρά τα όσα του.. εισηγήθηκε η Επιτροπή) επειδή του τηλεφώνησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και του είπε να μην το κάνει. Και αυτός τον άκουσε και δεν το έκανε.
Μόνη ελπίδα μας ξανά ο Μαρκουλάκης λοιπόν, ένα νέο του τηλεφώνημα θα είναι σωτήριο και πάλι.
Μη νομίζετε πάντως ότι η Επιτροπή αυτή διέπεται, στο σύνολό της, από σοβαρότητα. Άκουγα προ τριημέρου ένα μέλος της, σε τηλεοπτικό παράθυρο (πού αλλού...), να μας λέει πως η Επιτροπή τρόμαξε από φωτογραφίες που είδε από συναυλίες! Δεν πήγαν σε συναυλίες, είδαν φωτογραφίες από συναυλίες κι έτσι παίρνουν αποφάσεις για λουκέτα. Από φωτογραφίες!
Κύριε Μαρκουλάκη πάρε τηλέφωνο και την Επιτροπή. Στείλε τους και καμία φωτογραφία.
Και κάτι ακόμα: έστω και μία συναυλία να παρακολούθησε φέτος κάποιος, μία μόνο, ξέρει πως αυτές είναι απολύτως ασφαλείς. Αλλά θα τις κλείσουν. Πηγαίνετε σε μία συναυλία και πηγαίνετε και στο μετρό ή τα λεωφορεία και κάντε τις συγκρίσεις. Και μετά το συζητάμε.
Αλλη μία απόφαση μιας παντελώς ανίκανης κυβέρνησης που δεν αποφασίζει τίποτε άλλο από lockdown. Δεν αυξάνουν τα δρομολόγια στο Μετρό αλλά ξέρουν να βάζουν λουκέτο στον πολιτισμό. 

Δημήτρης Κανελλόπουλος / EφΣυν