ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Σκαλωσιές...

Τις προάλλες κατέβαινα την Μιχαλακοπούλου και εξ αιτίας κάποιων έργων στο ύψος της Παπαδιαμαντοπούλου, «κόλλησα» με το αυτοκίνητο απέναντι από το εξαόροφο κτίριο που στέγαζε ιστορικές εφημερίδες (NEA - BHMA), site, ραδιόφωνο και περιοδικά του παλαι ποτέ Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.Ολο το κτίριο, που πιάνει σχεδόν ένα οικοδομικό τετράγωνο, ήταν σκεπασμένο με μπλε «δίχτυ» για.. να κρύβει τις σκαλωσιές που έχουν τοποθετηθεί για τις εργασίες ανακαίνισης οι οποίες συνεχίζονται εδώ και πολλές εβδομάδες.
Στις εργασίες αναμόρφωσης του κτιρίου, του οποίου η συνολική επιφάνεια είναι περίπου 15.000 τ.μ, περιλαμβάνονται και πολλές καινούργιες είσοδοι για τα καταστήματα που θα στεγαστούν στο ισόγειο. Το κτίριο της Μιχαλακοπούλου 80 που στέγαζε τον ΔΟΛ τώρα μετατρέπεται σιγά σιγά σε πολυκατάστημα ενώ θα υπάρχει εστιατόριο και ένας ολόκληρος όροφος θα στεγάσει δικηγορικό γραφείο.