ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ελενα Ακρίτα: Αυτό δεν είναι Πολιτική Προστασία, αυτό είναι τηλεφώνημα στη γειτόνισσα


Nέο σχόλιο για την κυβερνητική πολιτική από την Ελενα Ακρίτα στο fb, αυτή τη φορά για τον Νίκο Χαρδαλιά και την Πολιτική Προστασία με αφορμή τις οδηγίες για την κακοκαιρία με τον κυκλώνα. Συγκεκριμένα η Ακρίτα έγραψε:
Τι σημαίνει Πολιτική Προστασία για τον Νίκο Χαρδαλιά εν όψει Ιανού; Σημαίνει κάτι φαιδρότητες τύπου αν μένετε σε υπόγεια, να πάτε σε συγγενείς ή φίλους. Σαν να μάς λέει, αν δεν έχετε συγγενείς.. και φίλους ας προσέχατε. Ας ήσασταν πιο κοινωνικοί τύποι έτσι πιο αλλεγκροι, πιο μπριοζοι. Όχι που κάθεστε και τσακώνεστε με το σόι για τα κληρονομικά. Καθίστε τώρα να πνίγετε για να μάθετε.
Τι σημαίνει πραγματικά πολιτική προστασία; Να βγει ο εκάστοτε Χαρδαλιάς και να ανακοινώσει στους πολίτες ποιοι χώροι έχουν οργανωθεί κατάλληλα για να τους υποδεχτούν. Κλειστά γήπεδα, δημαρχεία, σχολεία, αίθουσες εκδηλώσεων εξοπλισμένα με κρεββάτια, κουβέρτες, τρόφιμα και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης. Κι ανάλογα την περιοχή, το 112 να κατευθύνει τους κατοίκους στον αντίστοιχο χώρο.
Όλα τα άλλα τα κάνουμε και μόνοι μας. Δεν περιμένουμε τον Χαρδαλιά να μάς λέει άντε στο θείο ή την κουνιάδα σου. Αυτό δεν είναι πολιτική προστασία, αυτό είναι τηλεφώνημα στη γειτόνισσα.