ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Μακρύς ο δρόμος

Με δύο αφιερώματα, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στη μικρασιατική καταστροφή, κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της μηνιαίας Free Press εφημερίδας Boulevard. 

Στο φύλλο του Σεπτεμβρίου, σε θέματα επικαιρότητας, αρθογραφούν ο καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, η ομότιμη καθηγήτρια Ιωάννα Τσιβάκου, ο πρέσβης επί τιμή Αλέξανδρος Μαλλιάς, ο εκδότης..

και πολιτικός επιστήμων Ανδρέας Σιδέρης, ο Αν. Καθηγητής διεθνούς
δικαίου και εξωτερικής πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Βουλευτής Άγγελος Συρίγος, η επισκέπτρια Λέκτορας στο τμήμα Ιστορίας Πολιτικής και διεθνών σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Μερσίλεια Αναστασιάδου και ο υποψήφιος διδάκτωρ στο τμήμα πολιτικών επιστημών του ΑΠΘ Σίμος Ανδρονίδης.
Η Boulevard ως μηνιαίο Free Press εισήλθε στον 6 ο χρόνο συνεχούς κυκλοφορίας, και εκδίδεται και διευθύνεται από τον δημοσιογράφο Στέλιο Παρασκευόπουλο (φωτό) - παλαιό αστυνομικό συντάκτη σε «Βραδυνή», «Ελεύθερο Τύπο», «Αθήνα 9,84 FM Stereo», «Star Channel».

Πλαισιώνεται από ομάδα γνωστών δημοσιογράφων (Κώστας Κυριακόπουλος, Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, Κώστας Σαρρηκώστας, Αλέξανδρος Καλαφάτης κ. ά ). Κυκλοφορεί σε τιράζ 6.000 φύλλων, από 120 άκρως επιλεγμένα σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σημεία διανομής είναι
βιβλιοπωλεία, καφέ, εστιατόρια και χώροι πολιτισμού (Ίδρυμα Θεοχαράκη, Μείζονος Ελληνισμού, Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη).