ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Η νέα επικοινωνιακή ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συστήνεται

“Θα καθυστερήσουμε δέκα λεπτάκια” ακούσαμε να μας λέει ο Νάσος Ηλιόπουλος πηγαίνοντας βιαστικά στην αίθουσα Τύπου. Το ραντεβού μας έπεσε πάνω στα τραγικά γεγονότα της Μόριας και ο νέος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να κάνει την πρώτη του δήλωση on camera.
Στον τρίτο όροφο της..
Κουμουνδούρου επικρατεί αναβρασμός. Αν και είναι μόλις οι πρώτες ημέρες που η νέα ομάδα του γραφείου Τύπου συνεργάζεται, οι ρυθμοί είναι ήδη ανεβασμένοι, αφού όλοι έχουν πιάσει δουλειά.
Εξάλλου η ατζέντα και η επικαιρότητα είναι τέτοια που δεν αφήνει περιθώρια, όπως συζητάμε, λίγο πριν ξεκινήσουμε τη συνέντευξη, με την Τάνια Καραγιάννη και τον Στέργιο Καλπάκη, τους δύο από τους αναπληρωτές εκπροσώπους Τύπου.
Ο τρίτος της παρέας, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, αναμένει την κλήση μας στο  Skype, αφού βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Η off the record συζήτηση περιστρέφεται, όπως είναι φυσικό, γύρω από τις εξελίξεις στη Λέσβο, ενώ, λίγη ώρα πριν, ο Άδωνις Γεωργιάδης ούρλιαζε από τη... σταθερή του θέση στον ΣΚΑΪ για απελάσεις και για εμπρηστές.
- Η νέα επικοινωνιακή ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συστήνεται στους αναγνώστες της Αυγής - διαβάστε τη συνέντευξη στον Σπύρο Ραπανάκη ΕΔΩ