ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Kυνική ομολογία Γεωργιάδη για τις μάσκες

ΣΥΡΙΖΑ: Είναι επικίνδυνοι και πλέον το παραδέχονται δημόσια και κυνικά

«Το κράτος αποφάσισε να καλύψει μία φασαρία του ΣΥΡΙΖΑ για τις δωρεάν μάσκες και αυτό έγινε γρήγορα και ό,τι γίνεται γρήγορα μπορεί να έχει και λάθη». Σε αυτή την κυνική ομολογία προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνης Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Βlue Sky.
Σε ερώτηση αν τελικά το κράτος..

τις μοίρασε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γεωργιάδης απάντησε: «Δεν είπα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση ικανοποίησε ένα αίτημα έγινε βιαστικά και έγινε λάθος. Τι να κάνουμε να τους σκοτώσουμε; (...) Έδωσαν λάθος προδιαγραφές από την Επιτροπή Υγείας. Τι να κάνουμε τώρα; Να τους δείρουμε;»
Η αντίδραση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ήταν έντονη και σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου επισημαίνεται ότι «η Ν.Δ. επιλέγει να παίξει στα ζάρια τη δημόσια υγεία. Είναι επικίνδυνοι και πλέον το παραδέχονται και δημόσια και κυνικά». Αναλυτικά:
«Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση επέλεξε να ανοίξει τα σχολεία με περισσότερους μαθητές ανά τμήμα, λιγότερους εκπαιδευτικούς και χωρίς τεστ, με αποτέλεσμα ήδη σχολεία να κλείνουν λόγω κρουσμάτων.
Χθες το βράδυ όμως μάθαμε από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. και υπουργό κ. Γεωργιάδη που προσπάθησε να δικαιολογήσει το φιάσκο με τις μάσκες, ότι αποφάσισαν να τις μοιράσουν όχι γιατί πιστεύουν ότι είναι ευθύνη της πολιτείας για τους μαθητές και τη δημόσια υγεία αλλά για να γλιτώσουν την κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η Ν.Δ. επιλέγει να παίξει στα ζάρια τη δημόσια υγεία. Είναι επικίνδυνοι και πλέον το παραδέχονται και δημόσια και κυνικά».