ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

«Κι ύστερα ψάχνουμε ποιοι δίνουν τροφή στο κίνημα κατά της μάσκας...»

«Κατανοώ τις ατομικές επιθυμίες που μπορεί να υπάρχουν, αλλά εδώ μιλάμε για ένα σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας, οπότε εδώ αυτό που πρέπει να υπερισχύει στις δημόσιες συμπεριφορές μας δεν είναι η ατομική μας επιθυμία, αλλά είναι το γενικό καλό». Ετσι σχολίασε  ο καθηγητής του London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος την κίνηση του αναπληρωτή.. υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργου Κουμουτσάκου, να πάει στο ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού και να λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία.
Το περιστατικό σχολίασε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του κόμματος, Αλέξανδρος Νικολαΐδης. «Την ώρα που η κυβέρνηση εξαγγέλλει νέα μέτρα κατά της πανδημίας, ο κ. Κουμουτσάκος μεταλαμβάνει. Κόντρα στους επιδημιολόγους, κόντρα στη δημόσια υγεία, κόντρα στη λογική. Κι ύστερα ψάχνουμε ποιοι δίνουν τροφή στο κίνημα κατά της μάσκας. Συγχαρητήρια.», έγραψε στο Twitter.

Εξηγήσεις Κουμουτσάκου - Tι είπε ο Χαρδαλιάς
«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία και ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση» έγραψε ο κ. Κουμουτσάκος, νωρίτερα, στο Twitter.
Στο θέμα αναφέρθηκε, εμμέσως πλην σαφώς ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκαν νέα μέτρα.
«Όλοι Χριστιανοί είμαστε, απλά δεν έχουμε επιλέξει να κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» είπε ο κ. Χαρδαλιάς και συμπλήρωσε ότι «όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και κυρίως να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν».