ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

Είμαι εδώ, αν έχετε τα κότσια κύριε Μητσοτάκη

O Αλέξης Τσίπρας πέταξε το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τη συγκέντρωση στο TAE KBO NTO απαντώντας στον ίδιο καθώς και στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη: "Είμαι εδώ, αν έχετε τα κότσια κ. Μητσοτάκη".
"Φοβούνται την έρευνα. Φοβούνται την Δικαιοσύνη. Φοβούνται την αλήθεια. Φοβούνται και κηρύττουν τον πόλεμο στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν κουκούλωσε την υπόθεση της..
Novartis και έδωσε την ευκαιρία να διερευνηθεί», είπε ο Τσίπρας και συνέχισε:
«Σήμερα μέσα στον πανικό και την απελπισία -εμείς δεν ξέρουμε γιατί ανησυχούν αλλά είμαι σίγουρος ότι οι ίδιοι ξέρουν γιατί ανησυχούν- έφτασαν στο σημείο να λένε ότι εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταδικαστούμε σε ισόβια, λέει, για εσχάτη προδοσία. Αυτή την εξαιρετική τιμή, την εξαιρετική χάρη, την επιφυλάσσουν για μένα και το επαναλαμβάνει αυτό διαρκώς, ο έμπιστος αντιπρόεδρος του Κυρ. Μητσοτάκη, ένα από τα πρόσωπα που ερευνά η Δικαιοσύνη."
Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε:
"Τους απαντώ σήμερα από εδώ:
"Είμαι εδώ, είμαστε εδώ. Αν έχετε τα κότσια, μην προσπαθείτε να τρομοκρατείτε τους ανθρώπους, που σήκωσαν ανάστημα για να υπερασπιστούν το Δημόσιο συμφέρον.
Μην στήνετε πραξικοπήματα της συμφοράς, που καταλήγουν σε φιάσκο και αυτογελοιοποίηση. Αν έχετε τα κότσια κ. Μητσοτάκη, είμαι εδώ. Στη διάθεση σας και σας προκαλώ, να πάτε την εκτροπή μέχρι τέλους. Να τολμήσετε να οδηγήσετε εμένα σε ειδικό Δικαστήριο, αν έχετε τα κότσια. Αν δεν τα έχετε όμως, σταματήστε να γελοιοποιείτε και να βιάζετε τους θεσμούς. Σταματήστε αυτή την άθλια καραμέλα της σκευωρίας και αφήστε την Δικαιοσύνη να ερευνήσει το σκάνδαλο Novartis μέχρι τέλους".