ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Aνάλογα με ποιο μέσο ενημέρωσης διαβάζεις...

Οι διαρροές και οι δηθεν απόρρητες συνεδριάσεις της Προανακρικής

Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά κάποτε αυτή η ξεφτίλα πρέπει να τερματισθεί. Δεν πρόλαβε να αρχίσει η κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα για τη Novartis, "Μάξιμου Σαράφη" και οι βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, που μετέχουν στην Προανακριτική..
Επιτροπή, διοχέτευαν στα μέσα ενημέρωσης ότι...αθώωσε όλους τους πολιτικούς. Λίγο αργότερα μπήκαν στο χορό των διαρροών και οι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έλεγαν ακριβώς τα αντίθετα. Ετσι, ανάλογα με ποιο μέσο ενημέρωσης διαβάζει κανείς, μαθαίνει το ένα ή το άλλο. Ποια είναι λύση; Να σταμάτησει η κωμωδία με τις, δήθεν, απόρρητες συνεδριάσεις της επιτροπής. Και να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά με τις καταθέσεις των δύο προστατευόμενων μαρτύρων. Μόνο έτσι θα πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
 

ΥΓ: Για να είμαι δίκαιος, υπάρχουν και ΜΜΕ που σημειώνουν και τις δύο εκδοχές των διαρροών (το κάνουν μόνο η "Εφημερίδα των Συντακτών" και η "Εστία" από την πρώτη σελίδα τους). Αλλά αυτό δεν κάνει σοφότερο τον αναγνώστη.

Γιώργος Καρελιάς / fb