ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Η Θεσσαλονίκη ανέβασε το Open, βύθισε το Mega

Με χαμηλές πτήσεις κινούνται οι κυριακάτικες αθλητικές τηλεοπτικές εκπομπές –εκείνες δηλαδή που καταγράφουν τον αγωνιστικό απόηχο του Σαββατοκύριακου. Και αυτό μολονότι επενδύουν σε ισχυρά δημοσιογραφικά σχήματα, σε αναλυτές διαιτησίας και σε ιδιαίτερα γνωστούς παρουσιαστές. Όμως, όλες σημειώνουν μονοψήφια..
νούμερα στις μετρήσεις της Nielsen –πολύ μικρότερα από τα αντίστοιχα πολιτικά δελτία των ίδιων καναλιών. Προφανώς γι’ αυτό ευθύνεται η πληθώρα των πληροφοριών από το Διαδίκτυο και το γεγονός ότι πλέον υπάρχουν οι φάσεις και τα γκολ αναρτημένα στο you tube, ακόμα και ενόσω διεξάγονται οι αγώνες.
Από την περασμένη Κυριακή στη διεκδίκηση κομματιού της «πίτας» της τηλεθέασης μπήκε και το Mega και έτσι τα αθλητικά μαγκαζίνο της ίδιας ζώνης έγιναν συνολικά τρία: ΕΡΤ με την ιστορική Αθλητική Κυριακή, Open με το Total football και, πλέον, το Mega με τη Super Μπάλα.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog ΕΔΩ